Logo LIFE
LIFE : een technologie-ondersteund zelfmanagement programma
voor het ontwikkelen van een fysiek actieve levensstijl.

We zijn begonnen!

De eerste evaluatie van LIFE is begonnen. In Vitalis zorgcentrum Parc Imstenrade in Heerlen zijn ruim 30 ouderen op de kick-off bijeenkomst afgekomen. Het doel: een discussie op gang brengen omtrent het belang van vitaal ouder worden, en kennismaken met het LIFE zelfmanagement programma. Bewoners maken sinds september gebruik van de video oefeningen die het programma biedt, en het aanbod-op-maat van offline activiteiten. Ook is er er beweeggroep opgericht die aan de hand van de beschikbare videos wekelijks samen beweegoefeningen uitvoert. De deelnemers worden een half jaar gevolgd en kunnen tussendoor actief meedenken over de ontwikkeling van het programma. Zelf zien hoe LIFE werkt in de praktijk? Bekijk onderstaande video.